logo
  • Bel voor informatie :
    085 30 326 01

TRAIN SLIMMER IN PLAATS VAN HARDER

De wetenschap in sport prestaties.

LAAT UW LICHAAM VERTELLEN WELKE TRAINING EN HOEVEEL TRAINING U NODIG HEEFT!

Een optimaal sport schema is voor ieder persoon verschillend. Sport u veel maar blijft het gewenste resultaat uit? Een getrainde fysiek komt niet alleen voort uit veelvuldig sporten maar het gaat er vooral om hoe effectief u sport. Er is vandaag de dag een groot aanbod aan verschillende fitness schema´s al dan niet in combinatie met een dieet. De vraag hier luidt echter welk programma is goed voor uw lijf en in welke mate? Het iDDNA sport programma helpt ook bij het verbeteren van resultaten in de tak van sport waarin u wilt groeien.

Binnen het iDDNA sport programma laten we uw DNA vertellen welke sport en in welke intensiteit het beste aansluit bij uw lichaam en levensstijl. Met een aansluitend individueel voedingsplan zijn we in staat om een unieke totaal aanpak te bieden zodat u snel maar vooral langdurig zult genieten van de resultaten. Sport en dieet zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo speelt voeding een belangrijke rol in het herstelproces na het sporten en kunnen de juiste voedingsstoffen en supplementen het lichaam datgene geven wat het nodig heeft om de beste sport prestaties te leveren.

Wat kunt u van het iDDNA sport programma verwachten:

1 Uitvoerige DNA studie
2 De beste sport opties aangepast op uw lichaam
3 Een individueel Trainingsplan
4 Een individueel Voedingsplan

Alle benodigde informatie wordt verwerkt in een handige app voor op uw mobiele telefoon. Hier wordt uw ideale sportschema in combinatie met het dieet en de voedingssupplementen die u nodig heeft weergeven. Ook kunt u hier gemakkelijk uw trainingsdagen en uw rustdagen bijhouden. Tevens kan de app aangesloten worden op diverse sport applicaties zoals die van Nike, Adidas, Google Fit en de Apple Healthkit. Met het iDDNA sport programma traint u helemaal anno 2017 en u zult verbluft zijn over de resultaten.

Binnen het DNA onderzoek zal de iDDNA personal trainer kijken naar een aantal belangrijke waarden die meer vertellen over uw biologische leeftijd en ideale trainings programma. Zo wordt onder andere uw hartslag, bloeddruk en glycogeen voorraad bekeken. Ook zal er gekeken worden naar het herstelvermogen van uw lichaam na training, uw risico op blessures, uw uithoudingsvermogen en uw vermogen om spiermassa op te bouwen.

De resultaten zijn voor iedereen verschillend en uiteraard afhankelijk van de beoogde doelstellingen. Samen met uw specialist werkt u naar uw persoonlijke doel toe. Gedurende het programma kunnen er ook aanpassingen op uw schema en uw dieet gemaakt worden indien nodig. Voor meer informatie nodigen we u dan ook graag uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende consultatie.