logo
  • Bel voor informatie :
    085 30 326 01

 

Executive Business Private Office gives you the gift of time

Tijd is kostbaar en u wilt uw tijd daarom zo goed mogelijk besteden. Het liefst zou iedereen zich alleen bezig willen houden met wat hij of zij echt belangrijk of leuk vindt. Dat is niet voor iedereen weggelegd, maar u kunt dat wel.
U bent in de positie om een Private Office in te huren, om al die onvermijdelijke dagelijkse tijdrovende zaken voor hun rekening te nemen. Hierdoor kunt u uw kostbare tijd besteden aan uw bedrijf en uw familie.
Een Private Office draagt zorg voor alle dagelijkse beslommeringen in en om uw privé leven zoals uw huis, tuin en oldtimer collectie. Een Private Office ontfermt zich over uw tijd, die u graag liever beter wil besteden.
Een Private Office creëert voor u tijd. Kostbare tijd die u zelf kunt besteden aan hetgeen u het belangrijkste vindt om te doen.

Lifestyle en Age Management

Een belangrijk onderdeel van Executive Business Private Office zijn Lifestyle Management en Age Management. Zij zijn gericht een specifieke Lifestyle waardoor u op een gezonde manier ouder kunt worden.
Hiervoor heeft Executive Business Private Office diverse tools in huis. Deze zijn gericht op uw lichamelijke welzijn door Healthy Nutricion, Skin Care, Bodymassage, Personal Training en Wellness.
Age Management op basis van uw eigen DNA-profiel in combinatie met Kunstmatige Intelligentie is een belangrijk onderdeel om uw gezondheidsdoelstellingen te bereiken.
Executive Business Private Office biedt u het beste op dit gebied.

iDDNA

Het Zwitserse bedrijf iDDNA is gespecialiseerd in Lifestyle en Age Management producten en diensten op basis van analyse van persoonlijke DNA. Dit is revolutionair en ongeëvenaard. Executive Business Private Office  werkt vanuit Amsterdam.