logo
  • Bel voor informatie :
    085 30 326 01

ANTI-AGING DIEET

Het laatste dieet dat u ooit nodig zult hebben. De wetenschap in gewichtsmanagement.

LAAT UW LICHAAM VERTELLEN WAT HET NODIG HEEFT !

Optimale voeding is voor iedere persoon verschillend.

Onderzoekers van de Weizmann Institute of Science in Israel hebben middels wetenschappelijke studies laten zien dat zelfs als iedereen dezelfde gezonde voeding tot zich nam, dat het effect hiervan van persoon tot persoon zou verschillen door uiteenlopende metabolismen. Hieruit blijkt dat voeding persoonlijk is! Het is daarom niet gemakkelijk om een gebalanceerd dieet te vinden dat echt bij u past. Voelt u zich vaak gefrustreerd met de resultaten van een dieet? Of geeft een dieet u een hongergevoel waardoor u zich niet fit voelt? Bij iDDNA doen we het anders. We laten het lichaam beslissen wat het nodig heeft om optimaal te functioneren. Zo geniet u van het beste resultaat zonder uw lijf tekort te doen.

Wanneer u van start gaat met het iDDNA anti-aging skincare programma beginnen we met het pijnloos afnemen van wat wangslijmvliescellen, het evalueren van de dermatologische factoren van de huid en het invullen van een klinische vragenlijst (levensstijl gewoonten). Het enige wat wij van u vragen is 30 minuten voorafgaande aan het onderzoek niet te eten, te drinken of te roken.

 

Het DNA sample wordt vervolgens opgestuurd naar het laboratorium van iDDNA in Amerika. Dit laboratorium is gespecialiseerd in genomica en bezit geavanceerde kennis van biotechnologie die kan worden toegepast op gebieden van dermatologie, cosmetica, voeding en sport. Nadat het DNA onderzoek is afgerond wordt een uitgebreid rapport opgesteld. Dit rapport geeft antwoord op vragen zoals; hoe goed werkt uw suikermetabolisme? Krijgt u wel voldoende vitaminen en mineralen binnen? Hoe efficiënt is uw immuun systeem en het vermogen van uw lichaam om te detoxen? Daarnaast worden ook eventuele intoleranties in kaart gebracht (bv. gluten en lactose) om vervolgens al deze informatie te verwerken in een tailor made dieet. In Zwitserland bij Swiss Life Science worden uw op maat gemaakte, hoog gedoseerde voedingssupplementen vervaardigd. De geschatte levertijd van uw op maat gemaakte dieet is 6 – 8 weken.

 

Het DNA rapport wordt door één van onze specialisten uitvoerig met u doorgenomen zodat u precies weet hoe uw behandelplan eruit zal gaan zien. Op dat moment ontvangt u ook uw eerste set op maat gemaakte supplementen en de toegangscode tot onze innovatieve app waardoor u toegang heeft tot uw persoonlijke “dieet coach”.

De dieet coach laat u precies zien wat er per dag voor u op het menu staat. Soms is het gewoonweg niet mogelijk (door werk of sociale verplichtingen) om de suggesties voor de dag exact op te volgen. Geen nood de app maakt automatisch een ´detox´ maaltijd voor de volgende dag aan. Zo hoeft u nooit meer na te denken over uw dieet en de juiste balans daarin. Met iDDNA Dieet ontdekt u gegarandeerd een geheel nieuwe lifestyle.

De resultaten zijn voor iedereen verschillend en uiteraard afhankelijk van de beoogde doelstellingen. Samen met uw specialist werkt u naar uw persoonlijke doel toe. Gedurende het programma kunnen er ook aanpassingen op uw dieët gemaakt worden indien dit nodig mocht zijn. Wat we u alvast wel kunnen garanderen is het feit dat u zich absoluut fitter, sterker en gezonder zult voelen. Er is nog zoveel meer te vertellen over dit innovatieve en exclusieve Dieet programma. We nodigen u dan ook graag uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende consultatie.