logo
  • Bel voor informatie :
    085 30 326 01

iDDNA® MAATWERK HUIDVERZORGING AAN DE HAND VAN UW DNA

Algemene huidverzorgingsprodukten werken niet, omdat we allemaal
verschillend zijn. Ontdek iDDNA®, het eerste premium luxueuze
huidverzorgingsprogramma aan de hand van uw eigen DNA.

Ontwikkeld in Zwitserland.

UW GENEN LIEGEN NIET

HET GEHEIM VAN OP MAAT GEMAAKTE HUIDVERZORGING LIGT VERBORGEN IN UW DNA!

De invloed van onze genen op ons uiterlijk en het verouderingsproces van onze huid, wordt steeds duidelijker. Vastgesteld is dat er ongeveer 1500 verschillende genen betrokken zijn bij dit proces. iDDNA test op meer dan 820.000 genen. Ruim voldoende dus om een zeer complete analyse te maken van o.a. de vochthuishouding van uw huid, het elasticiteitsniveau, het melaninegehalte, pigmentatie, bescherming tegen vrije radicalen, dermatologische aandoeningen, aanleg voor het vormen van rimpels, vroegtijdige collageen afbreuk, levensduur van cellen en lichtgevoeligheid.


Wanneer u van start gaat met het iDDNA anti-aging Skin Care programma beginnen we met het pijnloos afnemen van wat wangslijmvliescellen, het evalueren van de dermatologische factoren van de huid en het invullen van een klinische vragenlijst (levensstijl gewoonten).
Het enige wat wij van u vragen is 30 minuten voorafgaande aan het onderzoek niet te eten, te drinken of te roken.

Het DNA sample wordt vervolgens opgestuurd naar het laboratorium van iDDNA in Amerika. Dit laboratorium is gespecialiseerd in genomica en bezit geavanceerde kennis van biotechnologie die kan worden toegepast op gebieden van dermatologie, cosmetica, voeding en sport.

Nadat het DNA onderzoek is afgerond wordt een uitgebreid rapport opgesteld. In dit rapport staan alle aanbevelingen voor optimale verzorging van uw huid evenals persoonlijke aandachtspunten met betrekking tot leefgewoonten en voeding. Vervolgens worden in Zwitserland uw gepersonaliseerde verzorgingsproducten samengesteld door Suisse Life Science. De geschatte levertijd van uw op maat gemaakte Skin Care producten is 6 – 8  weken.

Het DNA rapport wordt door één van onze specialisten uitvoerig met u doorgenomen zodat u precies weet hoe uw behandelplan eruit zal gaan zien. Op dat moment ontvangt u ook uw eerste set op maat gemaakte verzorgingsproducten en de toegangscode tot onze innovatieve app waardoor u 24/7 toegang heeft tot uw persoonlijke “huidcoach”. De huidcoach houdt ook externe factoren in de gaten zoals de weersomstandigheden op uw locatie bijvoorbeeld. Op deze manier kan de huidcoach u advies geven over het gebruik van een hogere zonnefactor bij warme temperaturen of aangeven dat het tijd is om meer water te drinken ter hydratatie.

Het intensieve iDDNA anti-aging programma bestaat uit 60 of 90 dagen. Binnen deze periode zult u aanzienlijk resultaat waarnemen zoals een verbeterde huidstructuur, vervaging van rimpels en algemene verjonging van de huid. Daarnaast worden uw specifieke probleemzones doelgericht aangepakt. iDDNA is bij uitstek het anti-aging programma voor wie op zoek is naar een non invasieve behandelmethode. Na het intensieve behandelprogramma kunt u de behandeling voortzetten met de zeer hoogwaardige dagelijkse verzorgingsproducten van iDDNA.

Ons doel is de conditie van uw huid te herstellen, te verbeteren en het verouderingsproces zo te beïnvloeden dat het maximaal vertraagd wordt!

Er is nog zoveel meer te vertellen over dit innovatieve en exclusieve anti- aging Skin Care programma.
We nodigen u dan ook graag uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende consultatie.

iDDNA PRECISION TREATMENT

Wilt u direct de hoogwaardige kwaliteit van iDDNA Skin Care thuis proberen?
Ontdekt dan de iDDNA Precision Treatment producten, direct verkrijgbaar bij onze aangesloten providers.