logo
  • Bel voor informatie :
    085 30 326 01

 

High-end integrale personal training in Amsterdam (Zuid) & Amstelveen

High-end integrale personal training is de nieuwe aanpak – de brug tussen de medische wereld en de lifestyle coach. Een unieke totaalbenadering voor optimaal resultaat, vitaliteit, een gezond, mooi lichaam en mentale rust. Iboyatraining biedt hoog-kwalitatieve training en workshops op maat voor alle doelgroepen en doelstellingen. Na een uitgebreide intake bepalen we de aanpak die het beste bij jou past. Iboya ontwikkelt persoonlijke en effectieve trainingen en programma’s waarmee we samen snel en blijvend jouw doelen bereiken.

De klassieke personal trainer is jouw fitness trainingsdeskundige, motiveert je en probeert je te helpen bij het bereiken van je persoonlijke doelstellingen. Deze vorm van personal training is echter niet zo persoonlijk als de meeste mensen denken. En zeker niet aangepast op jouw spiervezeltype, houding, spierdisbalans, mentale situatie en persoonlijke voorkeur. Sommigen willen lange strakke spieren als een danser, een bodybuilding of fitness lichaam of een combinatie hiervan. Als we naar de topsport kijken, zien we dat verschillende sporten een andere vorm van spierontwikkeling hebben. Zo hebben zwemmers zeer brede ontwikkelde rugspieren en wielrenners juist zeer ontwikkelde beenspieren.

Het is van groot belang om goed te kijken naar de situatie waar iemand in zit; heb je een stressvolle baan of een zittend beroep, sta je veel of draai je veel nachturen? En zijn je darmen in optimale conditie om ook echt goed je voedingstoffen en vitamines te kunnen opnemen zodat je effectief kunt afvallen en aan je fitheid en hormoonbalans kun werken? Deze zaken worden door een reguliere personal trainer niet aangepakt.