logo
 • Bel voor informatie :
  085 30 326 01

  • 24 OCT 17
  • 1
  Interview met beauty onderneemster Dominique Scheper op Amsterdam Today

  Interview met beauty onderneemster Dominique Scheper op Amsterdam Today

  Online magazine Amsterdam Today heeft een serie artikelen over de gebruikerservaringen van de iDDNA Welness programma´s gepubliceerd. In diverse interviews komen key personen uit de beauty wereld aan het woord en vertellen zij de lezer over hun ervaringen met iDDNA. Vandaag deelt Dominique Scheper haar ervaringen met iDDNA. Dominique Scheper is al jaren parttime stewardess en onderneemster in de SPA, wellness en gezondheidsbranche, maar was toch compleet verrast door de mogelijkheden van iDDNA.  Een kopie van het artikel kun je hieronder lezen.

   

  Op maat gemaakte cosmetica op basis van DNA heeft de toekomst

  Dominique Scheper is al jaren parttime stewardess en onderneemster in de SPA, wellness en gezondheidsbranche, maar was toch compleet verrast door de mogelijkheden van iDDNA®. “Ik las in mei over iDDNA® en mijn interesse werd direct gewekt. Na vier weken kwam de confronterende uitslag in een compleet rapport van medici, waarin ruim 820.000 genen werden getest en 1592 Biomarkers werden geanalyseerd. Ik bleek niet de juiste cosmetica te gebruiken voor mijn gezondheid.”

  iDDNA® is het eerste en enige platform wereldwijd dat op DNA onderzoek gebaseerde gepersonaliseerde diensten levert op het gebied van huidverzorging, dieet en sport. Dominique: “Een ieder is uniek en dat zijn de huid en het lichaam ook. iDDNA® kijkt naar de genen en lifestyle en maakt op basis daarvan een gepersonaliseerd beautyplan. Na de confronterende uitslag ben ik allereerst gestart met op mijn DNA op maat gemaakte cosmetica.”

  Zichtbare verbetering

  Het gebruik van de nieuwe cosmetica had resultaat. “Al na een paar dagen zag ik zichtbare verbetering van de droge plekken die zich gingen herstellen. Na twee weken was mijn huid erg zacht en compleet gaaf. Na drie weken kreeg ik de vraag of ik BOTOX gebruik. Zo mooi strak en opvullend was het resultaat. Het klinkt als een te mooi om waar te zijn-verhaal, maar toch is het een feit”, vertelt Dominique enthousiast.

  Vitaal ouder worden

  Dominique start binnenkort met het onderdeel Healthy Nutricion, waarbij je optimale voeding krijgt op basis de specifieke eigenschappen die je lichaam heeft. ”Ik heb een druk leven en dat vergt veel van mijn lichaam. Velen zullen dat herkennen. iDDNA® helpt om mezelf weer fysiek volledig gezond te maken. Dat de cellen gaan herstellen en de lichaamsprocessen qua hart, bloedvaten en vetvetering beter gaan functioneren.”

  Leave a reply →
 • Posted by Damian Scheper on 9 January 2019, 21:50

  Zou je me een email kunnen sturen zouden we kunne praten?

  Reply →

Leave a reply

Cancel reply

Photostream