logo
 • Bel voor informatie :
  085 30 326 01

  • 07 FEB 16
  • 1
  Alle voordelen op een rij van iDDNA

  Alle voordelen op een rij van iDDNA

  Omdat iDDNA® uw behandeling persoonlijk voor u samenstelt zijn er meer dan 113.246.210 verschillende behandeling combinaties mogelijk.

  INNOVATIEF

  iDDNA® is de enige anti-ageing behandeling die kijkt naar uw genen en uw lifestyle. Hierdoor kan er voor u een speciaal en optimaal anti-ageing behandelplan worden opgesteld, gebaseerd op uw vastgestelde biologische leeftijd.

  BETROUWBAAR

  De iDDNA® behandelingsprogramma’s zijn nauwkeurig ontworpen en bevatten de meest revolutionaire ingrediënten, gebaseerd op wetenschappelijk bewijs en zijn klinisch getest voor een positief effect op uw genen en bieden een ultieme oplossing.

  EXCLUSIEF

  Aan de hand van uw genetisch rapport berekenen onze experts de correcte dosering, frequentie en hoogste concentratie van actieve ingrediënten om de behandeling op uw specifieke behoeften te richten. Zo krijgt u een echte exclusieve behandeling op maat.

  REVOLUTIONAIR

  Uw  iDDNA® Personal Advisor staat voor u klaar om u te begeleiden. U kunt natuurlijk ook terecht bij de specialist die uw DNA heeft afgenomen. iDDNA® biedt u een revolutionaire huidverbetering en een persoonlijke begeleiding die daar bij past.

  Leave a reply →
 • Posted by Rachida Senhaji on 20 April 2016, 17:02

  Graag ontvang ik meer info over de mogelijkheden voor onze kliniek in Eindhoven.

  Gr. Rachida Senhaji

  Reply →

Leave a reply

Cancel reply

Photostream